Portfolio

DEN SIKREDE DØGNINSTITUTION KOGLEN

Arkisafe har leveret en lang række løsninger til Den sikrede døgninstitution Koglen, som alle udstråler normalitet og samtidig forebygger vold og selvskade.
Fra vores sortiment af sikre og suicidalforebyggende produkter har vi til et værelse leveret: selvmordssikret gardinløsning, seng med tilhørende madras, skrivebord, garderobeskab, stol, vandalsikret ur og suicidalforebyggende beslag til sikring af dørhængsler.

 

“På den sikrede døgninstitution Koglen modtager vi hvert år mellem 40 og 60 kriminalitetstruede og dømte børn og unge fra hele landet. I flere tilfælde har der vist sig et behov for at sikre de unges fortsatte udvikling og trivsel, ved blandt andet at etablere et særligt ungeværelse, der i højere grad tilgodeser den unges individuelle behov.

Vi modtager jævnligt unge, der reagerer kraftigt på en anbringelse. Enten ved at være udad reagerende, hvor oplevelsen ofte er, at de unge forsøger at udøve hærværk i et ikke ubetydeligt omfang eller ved, at udvise selvskadende og/eller suicidal adfærd.

Koglens mål har været at etablere et værelse der forebygger, at de unge kommer til skade ud fra et princip om, at værelset og det tilhørende badeværelse opføres og indrettes med et materialevalg der udstråler normalitet.” udtaler Steffen Albertsen, afdelingsleder Koglen.

 

Fra vores sortiment er leveret:

  • Sikret garderobeskab, skrivebord og stol
  • Sovie seng og Ryno stol
  • Selvmordssikret gardinløsning
  • Selvmordssikret gardinstang
  • Universal dørbeslag til ligatursikring af dørhængsler.

Date

07 / jan

Categories

Gardinløsning, Møbler