Fra kontor til et sanserum, med vold-, selvskade- og selvmordsforebyggende løsninger. Hos Psykiatrisk Akutmodtagelse Bispebjerg har vi løst en spændende opgave, der lød på at omdanne og indrette et tidligere kontor om til et sanserum. En vigtig del af projektet var at indrette og beklæde væggene, så der ikke var mulighed for at selvskade. Ønsket […]

Fra kontor til et sanserum, med vold-, selvskade- og selvmordsforebyggende løsninger.

Hos Psykiatrisk Akutmodtagelse Bispebjerg har vi løst en spændende opgave, der lød på at omdanne og indrette et tidligere kontor om til et sanserum. En vigtig del af projektet var at indrette og beklæde væggene, så der ikke var mulighed for at selvskade.

Ønsket var at indrette et rum, der både rummede hygge, normalisering og samtidig var forebyggende i forhold til selvskade, vold og selvmord.

De tidligere hårde vægge blev betrukket med skum og der kom grafik med rolige farver på væggen. En af væggene fik monteret en boksepude.

For at skabe ro og hygge i rummet blev Arkisafe unikke gardinløsning monteret. En løsning som er vold, selvskade og selvmordsforebyggende gardiner,

Ønsker du mere information om projektet eller de anvendte møbler er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.