Hos Arkisafe har vi en vision om, i tæt samarbejde med vores kunder, at levere produkter og løsninger, som giver øget trivsel, tryghed og normalisering for brugere og medarbejdere. For at indfri den vision har vi indgået samarbejder med førende virksomheder, der understøtter ambitionen og drømmen om, at skabe en virksomhed, som kan levere komplette løsninger til udfordrende miljøer, hvor holdbarhed, driftsøkonomi og funktionalitet er i fokus.

Vi er stolte over vores samarbejder indenfor følgende områder:

Sikring af døre & vinduer

Polar NE og Safehinge Primera er en engelsk markedsledende producent af sikringsprodukter til døre og vinduer til udfordrede miljøer. Igennem mange år har Polar NE og Safehinge Primera designet, testet og produceret prisvindende produkter til bl.a. psykiatrien. Et arbejde der har givet en grundig forståelse af de krav og det betydelige bidrag, som et godt design gør. De ligatursikre produkter, som omfatter dørløsninger, håndtag til døre og vinduer og låsesystemer, er blevet leveret til mere end 80% af NHS-plejepersonalet (National Health Service), samt mange private udbydere og boligområder i hele Storbritannien.

Møbler

Vi samarbejder med de førenede producenter af specialdesignede møbler, som er konstrueret til udfordrende miljøer, hvor hårdt brug er en del af hverdagen. Teal LifeCare & Pineapple, som er etablerede virksomheder på markedet og har mange års erfaring, er blandt verdens førende producenter af møbler til udfordrende miljøer. Sortimentet er stort og bredt og henvender sig til mange segmenter.

Møblerne er bygget med maksimal styrke for øje, og mange af dem er blandt andet designet til, at kunne forebygge mod selvmord og selvskade. Møblerne er således også vandalsikret og derved til mindst mulig fare, for brugere og personale

Løsninger til baderum & gardiner

HealSafe Interiör er en svensk virksomhed der har specialiseret sig i design og produktion af risikoreducerende og selvmordsresistente produkter til indretning i udfordrede miljøer. Healsafe Interiör anvender en brugercentreret designmetode med det formål at bidrage til et normaliseret fysisk miljø.

Blandt deres løsninger findes sikrede produkter til indretning af baderum, en patenteret gardinløsning, kroge og affaldsløsninger.