SIKRE VINDUER TIL PSYKIATRIEN & UDFORDREDE MILJØER

Vinduesløsninger og muligheden for at skabe de bedste rammer for et sundt indeklima er vigtige for alle.

I udfordrede miljøer hvor sikkerheden er i højsæde kan det være en udfordring at finde løsninger der matcher alle disse behov. Derfor har vi i længere tid søgt efter en dedikeret samarbejdspartner til produktion og udvikling af sikre vinduesløsninger til psykiatrien og udfordrede miljøer.

Vi er derfor meget glade for at kunne præsentere et samarbejde med Polar NE, som nu gør os i stand til at rådgive og levere deres unikke løsninger i Danmark i de andre Skandinaviske lande.

Polar NE er grundlagt i 1983 og har stor erfaring med at designe, fremstille, installere og vedligeholde vinduer til alle behov – og har også udviklet produkter specielt til udfordrede miljøer. Polar NE deler vores mission om at udvikle og skabe bæredygtige rum, hvor vi sammen med vores kunder innoverer og samarbejder for at skabe de bedste løsninger.

I sortimentet af specialudviklede vinduesløsninger til psykiatrien og udfordrede miljøer er bl.a. produkter er Humber Secure et af de mest populære.

Ønsker du mere information om produkterne fra Polar NE er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 88834300.

SPECIFIKATIONER

Humber Secure

Humber Secure er en meget populær vinduesløsning, der er velegnet miljøer, hvor der ønskes sikkerhed og normalisering. Løsningen er udviklet i samarbejde med Humber NHS Foundation Trust, og det færdige resultat er et unikt produkt er der tilbyder den sikreste og mest sikre løsning til miljøer med mental sundhed.

Humber Secure består af en ekstern glidebane, der betjenes af en drejeknap med reduceret ligatur, hvor adgang til den eksterne glidebane begrænses af en intern aftagelig PolarMesh. PolarMesh kan kun fjernes af vedligeholdelsesafdelingen for at muliggøre rengøring af den indvendige side af glidebåndet, dyb rengøring af PolarMesh eller for at udskifte PolarMesh.

Den udvendige glidebane har mulighed for at blive låst i 3 positioner (helt åben, midt eller helt lukket) for at give personalets kontrol over niveauerne af den naturlige luftstrøm og temperaturen i rummet.

Læs mere om vinduet og find flere specifikationer hos Polar NE

Humber Secure anvendes af flere institutioner i England og du kan se og læse mere på disse referencer fra:

UDVALGTE SIKRE VINDUESLØSNINGER

Hele sortimentet af sikre løsninger kan du se på www.polarne.co.uk

Ønsker du mere information produkterne fra Polar NE er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 88 63 43 00