Med møbler fra Teal LifeCare er mulighederne for at indrette sikre og normaliserede miljøer nu større end nogensinde. Arkisafe ApS er Skandinavisk forhandler af det store sortiment af specialdesignede møbler til psykiatrien og udfordrede miljøer.

De seneste år har vist os , at fokus på og behovet for at kunne tilbyde personale og patienter endnu bedre og mere sikre vilkår, er stødt stigende. Vi er derfor meget glade for at repræsentere Teal LifeCare i Skandinavien, og deres meget spændende sortiment af møbler, der alle understøtter netop denne udvikling.

Specialdesignede møbler til udfordrede miljøer
Teal LifeCare er en engelsk producent af specialdesignede møbler der er målrettet udfordrende miljøer, hvor hårdt brug er en del af hverdagen. Teal LifeCare er blandt verdens førende producenter af møbler til udfordrede miljøer. Sortimentet er stort og bredt og henvender sig til mange segmenter, herunder bl.a. psykiatrien og bosteder.

Møblerne er bygget med maksimal styrke for øje, og mange af dem er bl.a. designet til at kunne forebygge selvmord og til endog meget ekstrem brug. Møblerne tilbydes således også i versioner der er vandalsikre og derved til mindst mulig fare, for brugere og personale. En lang række møbler kan specialdesignes i forhold til farver og betræk.

Sikre møbler gør en forskel
Gennem de seneste år har vi i Arkisafe været bredt omkring i Danmark og Norden og installere møbler. Det gør os stolte og glade at modtage tilbagemeldinger, om at disse sikre møbler gør en positiv forskel i hverdagen. Fra flere installationer modtager vi tilbagemeldinger om at:

  • Voldelige episoder er reduceret
  • Hverdagen er blevet roligere for både patienter, personale og pårørende
  • Trivsel er blevet højere i miljøet med de sikre møbler.
  • Møblerne er lette at rengøre
  • Møblerne har levet op til de forventninger der har været
  • Møblerne er langt mere holdbare end tidligere anvendte møbler

MØBLER TIL UDFORDREDE MILJØER

LOUNGEMØBLER

Et bredt udvalg af loungemøbler der er ideelt til indretning af fællesrum og receptionsområder. 

SKUMMØBLER

Alsidige moduler i blødt skum, der let kan sættes sammen, så det passer til ethvert område.

SOFA- & SPISEBORDE

Unik serie af spiseborde og sofaborde til kantine, fællesrum og patientstuer.

SOFAER

Et stort udvalg af sikre sofaer med mulighed for selv at designe form og vælge materiale

UDEMILJØER

Robuste og holdbare stole og borde i støbt plast til udemiljøer.

OPBEVARING

Anti-ligature møbler til opbevaring. Specielt designet til udfordrede miljøer.

SENGE

Senge og madrasser udviklet med specifikke egenskaber målrettet udfordrede miljøer.

SÆKKESTOLE

Sikre sækkestole med høj siddekomfort.

Bliv kontaktet

OM MØBLER TIL UDFORDREDE MILJØER

Kontakt Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk eller telefon 44 97 11 88

Download Teal LifeCare katalog over produkter til udfordrede miljøer.

For yderligere information kontakt Cornelia Løvenskjold på mail cornelia@arkisafe.dk
eller telefon 44 97 11 88

TEAL LIFECARE HAR FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Teal LifeCare føler en stor forpligtelse i forhold til bæredygtighed og har deres egen miljøstyrelsesgodkendte godkendelsesvirksomhed kaldet Sustain ™. Via Sustain kan du få adgang til en række tjenester, herunder indsamling og genbrug af din affaldsemballage og genbrug af dine gamle møbler. Sustain hjælper os også som virksomhed, ved at reducere affald i hele vores forretning ved hjælp af vores ‘reduce, re-use, recycle’ principper. Ideen er meget enkel, vi ser på, hvad affald vi skaber og udarbejder innovative måder at reducere og eller fjerne det på. Gennem Sustain genanvendte vi over 4.000 ton materiale på et år og genanvendte hundreder af tusinder af genstande. Vi er virkelig stolte over, at vores egen genvindingsgrad i øjeblikket ligger på 97,7%. Vi mener, at vores stringente tilgang til alle aspekter af bæredygtighed og vores kompetence på dette område understøttes af vores aktive engagement i Government Buying Standards / DEFRA-udvalget og inden for Møbelindustriens bæredygtighedsprogram og det britiske standardudvalg inden for FIRA (Møbelindustrien Research Association). År efter år opfylder vi kontinuerligt internationale standarder og vores egne stejle miljømål.

KVALITET ER EN MÆRKESAG

Et aspekt af kvalitet, vi kan have kontrol over, er vores kvalitetssikring. Det betyder ganske enkelt, at hvert eneste af vores produkter har været gennem et strengt testsystem, og vores kunders krav overholdes med en streng “Right First Time” og “Zero Defect-politik”. Vores fuldt dokumenterede kvalitetssystemer involverer alle aspekter af driften, og alle vores medarbejdere gennemgår regelmæssig uddannelse for at sikre, at disse standarder konstant overholdes. Vores britiske websteder er akkrediteret med ISO9001 siden 1991, vi er fulde medlemmer af The Furniture Industry Research Association (FIRA), og alle vores produkter testes uafhængigt efter relevante britiske og internationale standarder. Vi tester vores produkter for deres stabilitet, strukturelle styrke og holdbarhed. Alle produkter leveres med 5 års garanti Teal er forpligtet til at gøre din relation med os enkel og så let som muligt. Derfor leveres vores møbler med 5 års omfattende garanti, der er gældende fra leveringsdatoen. Denne garanti dækker defekte materialer og forarbejdning. Garantien dækker ikke normalt brug og slitage.

MØBLER FRA TEAL KAN SPECIFICERES OG PRODUCERES PRÆCIS TIL DINE BEHOV OG KRAV TIL SIKKERHED