PINEAPPLE MØBLER TIL UDFORDRENDE MILJØER ER NU KOMMET TIL DANMARK

Det er med stor glæde og stolthed, at vi pr. 1. februar 2018 er blevet distributør og forhandler af Pineapples store udvalg af møbler i Danmark.

Pineapple er en engelsk producent af specialdesignede møbler, som er konstrueret til udfordrende miljøer, hvor hårdt brug er en del af hverdagen. Pineapple, som har eksisteret i mere end 40 år, er i dag blandt verdens førende producenter af møbler til udfordrende miljøer. Sortimentet er stort og bredt og henvender sig til mange segmenter.

Møblerne er bygget med maksimal styrke for øje, og mange af dem er blandt andet designet til, at kunne forebygge mod selvmord og selvskade. Møblerne er således også vandalsikret og derved til mindst mulig fare, for brugere og personale

Vi glæder os til at vise møblerne frem på det danske marked, når vi udstiller på Health & Rehab messen i Bella Center fra den 15. – 17. maj. Her bliver et udvalg af møbler fra Pineapple præsenteret sammen med vores øvrige produkter.

 

Arkisafe har som vision, i tæt samarbejde med vores kunder, at levere produkter og løsninger, som giver øget trivsel, tryghed og normalisering for brugere og medarbejdere. Derfor er samarbejdet med Pineapple et perfekt match, da det i høj grad understøtter ambitionen og drømmen om, at skabe en virksomhed, som kan levere komplette løsninger til udfordrende miljøer, hvor holdbarhed, driftsøkonomi og funktionalitet er i fokus.

Læs og se meget mere information om vores produkter i vores sektion for møbler.

For yderligere information kontakt Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk eller telefon 26 80 48 48