Arkisafe ApS har været med til at indrette de 15 nye patientstuer på De særlige pladser der er et nyt behandlingstilbud i psykiatrien og hører under Psykiatrisk Center Nordsjælland i Frederikssund. Med udgangspunkt i målet om at opnå sikkerhed, hjemlighed og rolige farver, har De særlige Pladser i Frederikssund valgt at indrette alle patientstuer med […]

Arkisafe ApS har været med til at indrette de 15 nye patientstuer på De særlige pladser der er et nyt behandlingstilbud i psykiatrien og hører under Psykiatrisk Center Nordsjælland i Frederikssund.
Med udgangspunkt i målet om at opnå sikkerhed, hjemlighed og rolige farver, har De særlige Pladser i Frederikssund valgt at indrette alle patientstuer med Arkisafe sikrede indretningsløsninger. I indretningen af patientstuerne er valgt:

Gardinløsning der er designet til at forebygge selvmord, selvskade og vold, og skaber et mere trygt miljø for både patienter og medarbejdere.
Møbler som er specielt designet til psykiatrien i form af vores 100% slagsikre spisebordsstol med polstring og den unikke TV-/ loungestol der ligeledes er polstret. Alle produkter er sikre og i betræk der meget slidstærke og nemme at rengøre. Møblerne har et normaliseret design og er bidrager til at skabe normaliserede og hjemlige rammer for patienterne.

For at skabe ro og harmoni i farverne, har De særlige pladser selv valgt polstring til møblerne, så disse er afstemt til gardiner og øvrige elementer i rummet. Alle elementer matcher hinanden og er derved med til at give ro.

For yderligere information om løsningerne, kontakt Cornelia Løvenskjold på mail cornelia@arkisafe.dk eller telefon 4497 1144.