En større renovering og moderniseringen af opholdsrummene i Psykiatrien i Vordingborg, har udover nye farverige vægge og en generel ”opgradering” af rummene også budt på etablering af sikre og hjemlige miljøer for patienter og personale. Opholdsrummene er nu indrettet med sikre og hjemlige møbler fra Pineapple, der giver mulighed for en normaliseret hverdag og stor […]

En større renovering og moderniseringen af opholdsrummene i Psykiatrien i Vordingborg, har udover nye farverige vægge og en generel ”opgradering” af rummene også budt på etablering af sikre og hjemlige miljøer for patienter og personale.

Opholdsrummene er nu indrettet med sikre og hjemlige møbler fra Pineapple, der giver mulighed for en normaliseret hverdag og stor fleksibilitet i forhold til de forskellige behov der er på afdelingen.

Snug sofaen, der er opbygget af moduler, fungerer både som almindelig sofa og som et sted man kan sove, hvis der er ønske om det. Betrækket er slidstærkt og nemt at rengøre, hvilket gør hverdagen lettere for personalet.

Skye lænestolen er valgt i en frisk blå farve, der giver rummet et frisk pust og sammen med de bløde ”puf’er” er det muligt at anvende som sofabord, puf til at sidde på og til at slappe af med benene oppe. Alle møbler er sikre og designet til at modstå hårdt brug og slid.

Vinduerne er forsynet med den selvmordssikrede gardinløsning, hvor en patenteret gardinskinne og tilhørende kroge, forebygger selvmord og selvskade. De unikke gardinkroge kan let monteres af personalet på skinnen igen, og der behøves således ikke ekstern assistance til at montere nedrevne gardiner igen.

Noget der både sparer tid og penge, og gør det let at opretholde et rart miljø for både patienter og personale.

Er du nysgerrig for at læse mere om de unikke møbler, eller inspiration til at indrette sikre og normaliserede miljøer, så står vi altid til rådighed for dialog. Kontakt vores konsulent Cornelia Løvenskjold på mail cornelia@arkisafe.dk eller telefon 4497 1188.