Gødstrup Psykiatri har indrettet badeværelser med anti-ligature løsninger til badeforhæng og drop-down armlæn på patientstuer for bariatriske patienter. For at skabe en mere sikker og normaliseret hverdag for patienter og medarbejdere, er der på alle patientstuer på Gødstrup Psykiatri monteret nye badeforhæng. Løsningen er med den unikke anti-ligature gardinskinne, som er med til at forebygge […]

Gødstrup Psykiatri har indrettet badeværelser med anti-ligature løsninger til badeforhæng og drop-down armlæn på patientstuer for bariatriske patienter.

For at skabe en mere sikker og normaliseret hverdag for patienter og medarbejdere, er der på alle patientstuer på Gødstrup Psykiatri monteret nye badeforhæng. Løsningen er med den unikke anti-ligature gardinskinne, som er med til at forebygge vold selvskade og selvmord.

På patientstuerne hvor der er bariatriske patienter har vi monteret anti-ligature drop-down armlæn. Armlænene er vægmonteret og uden ligaturpunkter.

Løsningen har en robust hængslet arm, der kan låses i lodret position, når den ikke er i brug. Den er fremstillet i kraftigt stål for maksimal styrke og overfladen er pulverlakeret for ekstra komfort og for at matche eller give en flot kontrast til den øvrige indretning.

Armlænet håndteres af personale, og slås op og ned efter behov. Efter brug slås den op og låses fast af personalet, så den ikke kan bruges utilsigtet til selvskade eller som ligaturpunkt.

Ønsker du mere information om projektet eller de anvendte løsninger er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.

Anvendte løsninger