Psykiatrien i Aabenraa har valgt at montere deres TV i et TV Protection Cabinet, for at forlænge levetiden på deres fjernsyn. I Psykiatrien i Aabenraa har man valgt at beskytte TV’et i TV-stuen med et TV Protection Cabinet. Et solidt skab med en transparent frontplade i polycarbonat. Herved oplever de en længere levetid på fjernsynet […]

Psykiatrien i Aabenraa har valgt at montere deres TV i et TV Protection Cabinet, for at forlænge levetiden på deres fjernsyn.

I Psykiatrien i Aabenraa har man valgt at beskytte TV’et i TV-stuen med et TV Protection Cabinet. Et solidt skab med en transparent frontplade i polycarbonat. Herved oplever de en længere levetid på fjernsynet og en mere sikker hverdag.

TV Protection Cabinet (TV-inddækning) er en fremragende beskyttelse af TV’et i udfordrede miljøer. Det robuste skab er fremstillet af solide materialer af høj kvalitet og overfladebehandlet med en antibakteriel polyesterpulverbelægning.

Frontpanelet i skabet er polycarbonat, som er femten gange stærkere end glas, hvilket giver tillid til, at TV’et vil være sikkert i de mest udfordrende miljøer.

Ønsker du mere information om projektet eller de anvendte møbler er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.