For mange psykiatriske afdelinger er den et ønske at skabe så normaliserede forhold for beboerne som muligt. Ofte er mulighederne begrænset da der skal være en hensyn til riskoen for selvskade, vold og selvmord. I samarbejde med Psykiatrisk Afdeling Aabenraa er vi glade for sammen at have udviklet en løsningen der har høj funktionalitet og […]

For mange psykiatriske afdelinger er den et ønske at skabe så normaliserede forhold for beboerne som muligt. Ofte er mulighederne begrænset da der skal være en hensyn til riskoen for selvskade, vold og selvmord.

I samarbejde med Psykiatrisk Afdeling Aabenraa er vi glade for sammen at have udviklet en løsningen der har høj funktionalitet og på mange måder virker og ser ud som traditionelle løsninger.

Bøjlen er lavet af polyurethan og er ekstremt holdbar. Den monteres på vores patenterede gardinstang og 5 ved bøjler i en garderobe, slipper profilet ved en akkumuleret belastning på 12 kg, hvilket giver både sikkerhed og god mulighed for at opbevare tøj på normal vis i eksempelvis et garderobeskab.