I forbindelse med åbningen af nye patientstuer i Psykiatrisk Akutmodtagelse Slagelse, var der ønske om at indrette to af de 12 nye patientstuer på en måde så patienten har mulighed for at afreagere.   I forbindelse med åbningen af nye patientstuer i Psykiatrisk Akutmodtagelse Slagelse, var der ønske om at indrette to af de […]

 

I forbindelse med åbningen af nye patientstuer i Psykiatrisk Akutmodtagelse Slagelse, var der ønske om at indrette to af de 12 nye patientstuer på en måde så patienten har mulighed for at afreagere.

 

I forbindelse med åbningen af nye patientstuer i Psykiatrisk Akutmodtagelse Slagelse, var der ønske om at indrette to af de 12 nye patientstuer på en måde patienten har mulighed for at afreagere.

Til at løse den udfordring har vi produceret og monteret 2 boksevægge i patientstuerne. Begge puder er betrukket med vinyltekstil med brandhæmmende egenskaber i henhold til Crib 5. De valgte farver er Blush og den anden væg er afstemt Azure 131.

Inden længe flytter de sidst møbler ind på patientstuerne. Her er valgt en række polstrede møbler, som er valgt i farver der matcher boksevæggene.

Vi er rigtig glade for at være med til at løse disse specialopgaver, hvor vi sammen via god sparring med personalet finder frem til løsninger der er med til at skabe normaliserede og sikre miljøer for både patienter og personale

 

Ønsker du mere information om projektet eller de anvendte møbler er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.