Opholdsstuen i Psykiatrisk Akutmodtagelse Vordingborg, Oringen er designet med det mål at skabe et sikkert miljø med fokus på ro og hjemlighed. Rummet, der er indrettet med sikre møbler i positive farver, har også fået monteret vores selvskade-, selvmords- og voldsforebyggende gardinløsning. En løsning hvor patienter, personale og pårørende nu fremover har mulighed for […]

 

Opholdsstuen i Psykiatrisk Akutmodtagelse Vordingborg, Oringen er designet med det mål at skabe et sikkert miljø med fokus på ro og hjemlighed.

Rummet, der er indrettet med sikre møbler i positive farver, har også fået monteret vores selvskade-, selvmords- og voldsforebyggende gardinløsning. En løsning hvor patienter, personale og pårørende nu fremover har mulighed for at tage ejerskab over lysindfaldet i rummet, uden at det går ud over sikkerheden.

Gardinløsningen består af en specialdesignet ligatursikret gardinskinne og nogle unikke kroge der løsner sig fra gardinskinnen ved træk. Der er ingen løsdele der kan bruges til vold eller selvskade, og i det tilfælde at gardinet er faldet ned, kan det let opsættes igen af patient eller personalet.

Gardinerne bidrager også med farve og forbedret akustik i rummet.

Den selvskadende og selvmordsforebyggende gardinstang er udviklet til at imødekomme udfordringer indenfor mental sundhed og lignende miljøer for at fremme et omsorgsfuldt, sikkert og helbredende miljø.

Hele processen har været i et tæt samarbejde med personalet på afdelingen, hvor der har været god sparring, videndeling og dialog omkring mulige løsninger, så vi kunne komme i mål med en optimal løsning der sikrer god funktionalitet, unikt design og optimal indretning.

Ønsker du mere information om projektet eller de anvendte møbler er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.

UDVALGTE PRODUKTER