I Region Syd har man delt viden og erfaring fra tidligere projekter, hvor Arkisafe har indrettet med møbler til udfordrede miljøer, og på den baggrund gik valget igen på de unikke sikrede møbler fra Arkisafe. Møblerne, der indbyder til hjemlighed, opfylder ønskerne og behovene for normaliserede og voldsforebyggendemøbler til opholdsrum, sanserum og patientstuer i psykiatrien. […]

I Region Syd har man delt viden og erfaring fra tidligere projekter, hvor Arkisafe har indrettet med møbler til udfordrede miljøer, og på den baggrund gik valget igen på de unikke sikrede møbler fra Arkisafe.

Møblerne, der indbyder til hjemlighed, opfylder ønskerne og behovene for normaliserede og voldsforebyggendemøbler til opholdsrum, sanserum og patientstuer i psykiatrien.

Vi har derfor haft glæden af at flytte flere møbler til udfordrede miljøer ind i psykiatrien i Region Syd. De valgte møbler er sikre og med til at skabe trygge og normaliserede, volds- og selvskadeforebyggende miljøer for patienter og personale.

For yderligere information kontakt Cornelia Løvenskjold på mail cornelia@arkisafe.dk eller telefon 4497 1144.