REGIONSPSYKIATRISEN RANDERS VÆLGER PINEAPPLE MØBLER TIL PATIENTSTUER OG OPHOLDSRUM I forbindelse med etablering af nye patientstuer og opholdsrum på Regionspsykiatrien Randers, faldt valget på vores sikrede møbler fra Pineapple. Der blev indrettet med Ryno Dining stole i patientrummene. Stole der findes i et utal af farver og derved kan passes ind i de fleste […]

 

REGIONSPSYKIATRISEN RANDERS VÆLGER PINEAPPLE MØBLER TIL PATIENTSTUER OG OPHOLDSRUM

I forbindelse med etablering af nye patientstuer og opholdsrum på Regionspsykiatrien Randers, faldt valget på vores sikrede møbler fra Pineapple.

Der blev indrettet med Ryno Dining stole i patientrummene. Stole der findes i et utal af farver og derved kan passes ind i de fleste miljøer. Stolene er valgt i letteste vægtklasse 15 kg, så de let kan flyttes rundt på patientstuerne.

Til opholdsrummene faldt valget på Magna sofaen der har en stærk og holdbar konstruktion. Betrækket er valgt så det er ekstra slidstærkt og let kan rengøres.

For alle møbler gælder, at de er specialdesignet til udfordrede miljøer med sikkerhed og normalisering i fokus. Det har således være muligt at indrettet rum med møbler der sikrer både patienter og personale uden at gå på kompromis med komfort, et normaliseret udtryk og lang holdbarhed.

Stuerne og opholdsrummene er taget i brug, og vi er glade for at have modtaget positive tilbagemeldinger fra både personale og patienter.

Læs mere om vores sikrede møbler