I forbindelse med indretning af nyt sanserum på Frederiksberg Psykiatri, er vi stolte over at have leveret vores selvmordsforebyggende gardinstangsløsning med mørklægning. Den patenterede gardinstangsløsning og specialdesignede gardinkroge, der løsner sig ved træk, forebygger selvskade og vold. En løsning der giver patienter og medarbejdere en mere tryg hverdag. Læs mere om løsningen Er du nysgerrig […]

I forbindelse med indretning af nyt sanserum på Frederiksberg Psykiatri, er vi stolte over at have leveret vores selvmordsforebyggende gardinstangsløsning med mørklægning.

Den patenterede gardinstangsløsning og specialdesignede gardinkroge, der løsner sig ved træk, forebygger selvskade og vold. En løsning der giver patienter og medarbejdere en mere tryg hverdag.

Læs mere om løsningen

Er du nysgerrig for at læse mere om gardinstangsløsningen, eller inspiration til at indrette sikre og normaliserede miljøer, så står vi altid til rådighed for dialog. Kontakt vores konsulent Cornelia Løvenskjold på mail cornelia@arkisafe.dk eller telefon 4497 1188.