I Psykiatrien Vordingborg, har vi i samarbejde med personalet indrettet flere opholdsrum med møbler, der alle er specielt designet til udfordrede miljøer. Møblerne til de forskellige områder har afdelingen selv valgt, herunder også hvordan farvesammensætningen og tekstilvalget skulle være. Alle møbler er betrukket med vinyl-tekstiler, der er flammehæmmende, anti-microbial, Phthalat fri,  plet og vandafvisende. Farvesammensætningen […]

I Psykiatrien Vordingborg, har vi i samarbejde med personalet indrettet flere opholdsrum med møbler, der alle er specielt designet til udfordrede miljøer.

Møblerne til de forskellige områder har afdelingen selv valgt, herunder også hvordan farvesammensætningen og tekstilvalget skulle være.

Alle møbler er betrukket med vinyl-tekstiler, der er flammehæmmende, anti-microbial, Phthalat fri,  plet og vandafvisende. Farvesammensætningen har personalet selv sammensat.

Der er valgt 3 forskellige nuancer, som er afstemt således, at de på bedste vis kan kombineres i de forskellige områder på afdelingen.

For de polstrede møbler gælder det, at de har et fuldt forseglet sæde for at eliminere muligheden for at skjule genstande og lette rengøring.

På de øverste billeder er vist Jem sofa, som er placeret i et samtalerum. Jem Sofaerne og lænestolene har også fået deres plads i opholds/Tv stuer, hvor patienter og personale er glade for at sidde i dem. Læs mere om møblerne i vores produktsektion.

 

Sky lænestole, Vee stole og Flex cylinder er placeret rundt omkring i gangarealerne, så patienter og personale har mulighed for at tage ophold og sidde og snakke sammen. Flex Cylinderen, som er placeret under bordet, er en skum puf, som kan anvendes som skammel, puf eller aflastningsbord til kaffekop.

I skærmområdet har vi placeret Zen relax lænestol. Stolen er specielt designet til udfordrede miljøer.

 

For yderligere information og viden om vores møbler kan du kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.