Vores samarbejdspartner Pineapple har gennem årene investeret meget tid i at forske i mental sundhed, og forstår derfor præcis, hvorfor og hvordan siddepladser skal være bløde, vandalsikrede og sikrede mod skade og selvskade. Det er blandt andet på den baggrund, at de har udviklet Soft & Secure serien.

 

Blandt seriens favoritter er Boden sækkestolene, som kan bruges til sansestimulering, afslapning og velvære. Boden kan med fordel bruges i situationer, hvor der er ekstra fokus på ro. Disse er perfekte til at sidde og ligge i og kan nemt flyttes rundt. Sækkestolene fås i 3 former; standardbønner, en ekstra stor cirkel og en stol. Alle modeller fås i mange forskellige kvaliteter af polstrede farver med ”usynlige” lynlåse, der er gemt bag syninger af sikkerhedsmæssige hensyn.

Se mere til Boden serien på vores webshop.

 

Contessa også en del af Soft & Secure serien, og er en hård pude, som er meget velegnet til brug som siddestol. Den er oplagt til brug i fællesrum, samlingsrum, musikrum og alle andre steder, hvor der er behov for bløde sikrede stole.

Se mere til Contessa skummøblerne på vores webshop

 

Hvis du er på udkig efter nye møbler udfordrende miljøer, er der masser af muligheder i det store sortiment fra Pineapple.

 

Har du spørgsmål af nogen art, må du endelig kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk eller telefon 4497 1188.

 

Download vores brochure med alle produkterne fra Soft & Secure serien via dette link (PDF)