ANTI-BARRIKADE DØRE TIL PSYKIATRIEN

Fra Safehinge Primera kan vi nu præsentere en anti-barrikade dør, der er særligt designet til psykiatrien og andre udfordrede miljøer. Med sit æstetiske design giver dørløsningen mulighed for normaliserede og sikre miljøer, der kommer både patienter og medarbejdere til gode.

     

Løsningen udmærker sig ved at være let at installere i eksisterende miljøer og er derudover kendetegnet ved:

  • Den hurtigste adgang til rummet selvom der har været forsøg på barrikadering. På under 2 sekunder er det muligt at komme ind til patienten, hvilket et den hurtigste løsning på markedet.
  • Anti-barrikadestop funktionen fungerer selv under pres, og uden at skabe fare for personalet når døren åbnes.
  • Løsningen er særdeles robust og har bestået 12 misbrugstest
  • Døren er udstyret med et alarmsystem der registrerer ethvert ligaturforsøg på tværs af hele døren (tilvalg)

Nødadgang på kun 2 sekunder

Vores robuste, brugervenlige dørstop aktiveres fra et enkelt frigørelsespunkt, hvilket giver nødadgang til rummet på kun to sekunder.

Personalet er ideelt placeret til at tilbyde hjælp

Personalet er placeret sikkert på siden af døråbningen, så de bliver ikke ramt, hvis døren uventet åbnes – og de er i den bedste position at komme ind i lokalet og tilbyde øjeblikkelig hjælp. Når døren åbnes har de samtidig en klar synslinje ind i rummet.  

Dørens design skaber hjemlige og normaliserede miljøer

Ligesom derhjemme er håndtaget det eneste synlige metalværk på indersiden af døren. Alle synlige skruer  pulverlakeres for at reducere deres visuelle påvirkning og hjælper til at skabe et normalt miljø for patienten.

  Læs mere om den unikke anti-barrikade dørløsning hos Safehinge Primera eller kontakt vores konsulent Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk eller telefon 2680 4848.