ARKISAFE BLIVER SKANDINAVISK FORHANDLER AF TEAL LIFECARE MØBLER TIL UDFORDREDE MØBLER.

Med møbler fra Teal LifeCare er mulighederne for at indrette sikre og normaliserede miljøer nu større end nogensinde. Arkisafe ApS er blevet Skandinavisk forhandler af det store sortiment af specialdesignede møbler til psykiatrien og udfordrede miljøer.

 

De seneste år har vist os, at fokus på og behovet for at kunne tilbyde medarbejdere og patienter endnu bedre og mere sikre vilkår, er stødt stigende. Vi er derfor meget stolte over, at vi kan præsentere et nyt spændende sortiment af møbler fra Teal LifeCare, der alle understøtter netop denne udvikling.

 

Specialdesignede møbler til udfordrede miljøer

Teal LifeCare er en engelsk producent af specialdesignede møbler der er målrettet udfordrende miljøer, hvor hårdt brug er en del af hverdagen. Teal LifeCare er blandt verdens førende producenter af møbler til udfordrede miljøer. Sortimentet er stort og bredt og henvender sig til mange segmenter, herunder bl.a. psykiatrien og bosteder.

Møblerne er bygget med maksimal styrke for øje, og mange af dem er bl.a. designet til at kunne forebygge selvmord og til endog meget ekstrem brug. Møblerne tilbydes således også i versioner der er vandalsikre og derved til mindst mulig fare, for brugere og personale. En lang række møbler kan specialdesignes i forhold til farver og betræk.

Sikre møbler gør en forskel

Gennem de seneste år har vi i Arkisafe været bredt omkring i Danmark og Norden og installere møbler. Det gør os stolte og glade at modtage tilbagemeldinger, om at disse sikre møbler gør en positiv forskel i hverdagen. Fra flere installationer modtager vi tilbagemeldinger om at:

  • Voldelige episoder er reduceret               
  • Hverdagen er blevet roligere for både patienter, personale og pårørende
  • Trivsel er blevet højere i miljøet med de sikre møbler.
  • Møblerne er lette at rengøre
  • Møblerne har levet op til de forventninger der har været
  • Møblerne er langt mere holdbare end tidligere anvendte møbler

 

Oplev møblerne på Health & Rehab messen

Arkisafe udstiller på Health & Rehab messen i Bella Center fra den 2. til 4. september 2020, hvor vi glæder os til at præsentere det store udvalg af møbler og øvrige løsninger til udfordrede miljøer på stand C2-029. Læs mere om messen på www.health-rehab.dk

For yderligere information og viden om vores møbler kan du kontakte Cornelia Løvenskjold altid klar til at hjælpe på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.

 

Om Arkisafe ApS

Arkisafe ApS har som vision, i tæt samarbejde med vores kunder, at udvikle og levere produkter og løsninger, som giver øget trivsel, tryghed og normalisering for brugere og medarbejdere. Størstedelen af produkterne er selvmordforebyggende og forhindrer selvskade og vold. Vi arbejder tæt sammen med førende leverandører, der understøtter ambitionen og drømmen om, at skabe en virksomhed, som kan levere komplette løsninger til udfordrende miljøer, hvor design med indsigt, viden, driftsøkonomi og funktionalitet er i fokus.