ARKISAFE LEVERER PRODUKTER TIL ET PSYKIATRI-LAB PÅ SOPU

Hos Arkisafe er vi stolte over at have indgået et samarbejde med SOPU København om udlån af produkter til indretning af et psykiatri-lab. Produkterne skal være med til at give de studerende de bedste rammer for læring i forhold til arbejdet med patienter indenfor psykiatrien.

 

Alle produkter er udviklet til udfordrede miljøer, hvor sikkerhed og en normaliseret indretning er i fokus. Produkterne skal indgå i undervisningen for at forberede de studerende bedst muligt til arbejdet med patienter indenfor psykiatrien.

.

Fra vores udvalg af forebyggende produkter indenfor selvskade og vold, er der udstillet:

– Sikret bestik og service

– Selvmordsforebyggende gardinløsning

– Produkter til indretning af baderum

– Selvmordsforebyggende kroge

– Garderobeindretning

– Loungemøbler

– Seng

 

 

Vi er rigtig glade for aftalen, der i høj grad understøtter vores ambition om, i tæt samarbejde med vores kunder, at udvikle og levere produkter og løsninger, som giver øget trivsel, tryghed og normalisering for patienter og medarbejdere. Vi arbejder tæt sammen med førende leverandører, der understøtter ambitionen og drømmen om, at levere komplette løsninger til udfordrende miljøer, hvor driftsøkonomi, sikkerhed og funktionalitet er i fokus.

 

Psykiatri-lab’et åbnes officielt torsdag den 14. juni i forbindelse med Videnscenter for Velfærdsteknologi/Østdanmark afholder deres første halvårs konference. Læs mere om konferencen Mennesker, velfærd og teknologi her.

 

For yderligere information kontakt venligst Cornelia Løvenskjold på 2680 4848 eller cornelia@arkisafe.dk