BUDDY DAYBED – EN OPTIMAL SENGELØSNING TIL B&U AFDELINGER

Hos Arkisafe lægger vi stor vægt på, at besøge vores kunder og lytte til hvilke behov man har. Vi arbejder, som bekendt, primært i udfordrede miljøer, som psykiatri og bosteder, men grundet vores store bagkatalog indenfor specialmøbler, leverer vi ganske ofte møbler til andre miljøer, som for eksempel i somatikken.

Vi har på de seneste, haft en del forespørgsler på, om vi kunne finde en sengeløsning til B & U afdelinger, hvor forældre ofte er indlagt i længere tid sammen med deres barn.

Der er blevet forespurgt på en lænestol, som nemt kan ændres til en seng. Den skal være robust, hygiejne- & rengøringsvenlig og ikke optage for meget plads.

Vi har nu fået et rigtig godt bud på en løsning fra vores partner Teal, som har stor succes med stolen Buddy Daybed, som vi kan levere til det skandinaviske marked. Buddy Daybed er gennemtestet og anvendes i mange forskellige miljøer, som psykiatrien og somatiske miljøer.

Buddy Daybed er robust, funktionel og lever op til brandkrav (Crib5) med mere. Du er velkommen til at kontakte os for mere information om Buddy Daybed eller en aftale om at se stolen i vores showroom. Download specifikationer på stolen som PDF (engelsk)

Ønsker du mere information er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.

UDVALGTE PRODUKTER