De Særlige Pladser Vordingborg indretter fællesrum med sikre møbler til glæde for patienter og personale De Særlig Pladser Vordingborg har fået leveret en specialdesignet Maldive sofa til deres fællesrum. Ønsket var at skabe et fællesrum hvor man kunne samle patienter og personale i nogle trygge og sikre rammer, til at have hyggestunder sammen. Sofaen er designet […]

De Særlige Pladser Vordingborg indretter fællesrum med sikre møbler til glæde for patienter og personale

De Særlig Pladser Vordingborg har fået leveret en specialdesignet Maldive sofa til deres fællesrum. Ønsket var at skabe et fællesrum hvor man kunne samle patienter og personale i nogle trygge og sikre rammer, til at have hyggestunder sammen.

Sofaen er designet specielt til rummet og måler 4 x 3 meter, og som billederne viser, så vakte den hurtigt glæde, og blev “testet” af det glade personale.

Sofaen er i 3 moduler, og sædehynderne er fastmonteret, mens ryghynderne er til at afmontere ved hjælp at lynlås, som holder dem fast.

Til rummet blev også leveret en Flex Rocking Lounger stol. Det er en blød skumgyngestol med blide, beroligende bevægelse og en matchende fodskammel.

Bordene er Portobello Extreme Coffee Table Square, som ligeledes er specieldesignet til udfordrede miljøer.

Ønsker du mere information om projektet eller de anvendte løsninger er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.

Anvendte løsninger