Psykiatrien i Middelfart har afsluttet et spændende projekt hvor indretningen på alle patientstuer og opholdsrum skulle opdateres. Vi er stolte over at have deltaget i projektet, hvor vi igennem en periode har arbejdet tæt sammen med det kliniske personale på afdelingen om test og udvælgelse af nye møbler til de forskellige rum. Det kliniske personale […]

Psykiatrien i Middelfart har afsluttet et spændende projekt hvor indretningen på alle patientstuer og opholdsrum skulle opdateres.

Vi er stolte over at have deltaget i projektet, hvor vi igennem en periode har arbejdet tæt sammen med det kliniske personale på afdelingen om test og udvælgelse af nye møbler til de forskellige rum.

Det kliniske personale på afdelingerne ønskede møbler med følgende egenskaber:

– Rengøringsvenlige
– Flammehæmmende tekstiler i kategori Crib 5
– Møblerne skulle være svære at kaste med
– Kunne tåle hårdhændet brug og voldsomme situationer
– Ikke give mulighed for at gemme skarpe genstande i betræk eller lignende
– Kunne indgå i dagligdagen som hverdagsmøbler
– Driftvenlige
– Holdbare
– Være designet uden 4 ben
– Samlet med specielle sikkerhedsskruer
– Betræk i vandtætte og hygiejnevenlige tekstiler

Med afsæt i de meget specifikke krav og gennemgang af de muligheder der findes, så faldt valget på en løsning, hvor vi indrettede med møbler fra vores sortiment af specialdesignede møbler til udfordrede miljøer.

Flere møbler blev testet for at sikre, at de skabte det ønskede miljø og opfyldt kravene til sikkerhed og holdbarhed. Møblerne skulle kunne tåle ekstra stor belastning og som samtidig designet på en måde, så det ikke er muligt at anvende møblet utilsigtet til eksempelvis vold eller selvskade.

VALGET AF MØBLER

Til patientstuerne faldt valget på Ryno skrive- & spisebordsstol, Sky lænestol og Cumulus Plus skrive-/spisebord (60 kg) samt et sofabord.

I opholdsrummene er der møbleret med 120 kg tunge Cumulus spiseborde og rundt om bordene står Ryno spisebordsstole.

Til fælles- og opholdsområderne, valgte vi sammen Corsica sofa sæt. Her blev indrettet med to 3-personers sofa, to 2-personers sofa og 4 lænestole i hvert opholdsrum.

Alle sofaer og lænestole er lukket i bunden med plader og sikkerhedsskruer. Der er ingen samlinger ved ryg og armlæn for at undgå muligheden for at gemme skarpe genstande, hvilket samtidig gør sofaerne rengøringsvenlige.

Alle møblerne er betrukket med vinyl tekstil som er flammehæmmende Crib 5, vandtæt og meget rengøringsvenligt.

Ønsker du mere information om projektet eller de anvendte møbler er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.

UDVALGTE MØBLER