Nærumgård indretter opholdsrum og stuer med Flex møbler for at skabe sikre rum der indbyder til hygge, afslapning, læsetid, samling og ro. Det har været en fornøjelse at være med i dette projekt, hvor vi har fået mulighed for at dele viden om, hvordan vi på bedst mulige måde kan indrette så hjemligt og hyggeligt […]

Nærumgård indretter opholdsrum og stuer med Flex møbler for at skabe sikre rum der indbyder til hygge, afslapning, læsetid, samling og ro.

Det har været en fornøjelse at være med i dette projekt, hvor vi har fået mulighed for at dele viden om, hvordan vi på bedst mulige måde kan indrette så hjemligt og hyggeligt som muligt i et udfordret miljø.

I forbindelse med renovering af Nærumgård har vi i samarbejde med personalet fundet frem til at indrette opholdsrum og stuer med vores Flex Bean Bag møbler.

Nærumgård er en døgninstitution for børn og unge i alderen 0-18 år med udviklingshæmning og autimespektrumforstyrrelser samt andre følgediagnoser.

Hos Nærumgård var behovet at finde møbler, der kan tåle diverse udfordringer. Fælles for møblerne var, at de skulle indbyde til hygge, hjemlighed, og afslapning.

Kort sagt vi skulle være med til at skab rum, hvor der er mulighed for at ligge og slappe af – eksempelvis på en stor pude med en voksen som læser højt eller bare putter med.

Valget faldt på vores Flex Bean Bag møbler, som alle er tilpasset i former der gør det nemt at sidde godt blødt og finde ro.

Farverne på de valgte enheder er afstemt efter farverne i de forskellige rum, og alle er valgt i vores vinyltekstil som er:

  • Flammehæmmende i Crib 5
  • Vandtæt
  • Anti-bakteriel overfladebehandlet
  • Rengøringsvenlig

For mere viden om vores Flex møbler kan du kigge på Teal Flex Rocking Lounger og vores serie af Teal Flex Skummøbler og sækkestole.

Du kan også finde mere information om Flexmøblerne hos Teal Life Care

Ønsker du mere information om projektet eller de anvendte løsninger er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.

Anvendte løsninger