I samarbejde med Psykiatrisk Akutmodtagelse i Slagelse, hvor der ønskes fokus på at indrette så forebyggende, hjemligt og hyggeligt som muligt, har vi delt viden om funktionalitet, anvendelighed og komfort af vores nyeste model Flex Bean bag. En sækkestol som er uden lynlås og små kugler, men med skumfyld og lukkede syninger. I PAM Intensiv […]

I samarbejde med Psykiatrisk Akutmodtagelse i Slagelse, hvor der ønskes fokus på at indrette så forebyggende, hjemligt og hyggeligt som muligt, har vi delt viden om funktionalitet, anvendelighed og komfort af vores nyeste model Flex Bean bag. En sækkestol som er uden lynlås og små kugler, men med skumfyld og lukkede syninger.

I PAM Intensiv fortæller de, at personale og patienter har stor glæde af Flex Bean bag i hverdagen, hvor mange patienter vælger at trække sig hen og sætte sig i sækkestolen, for at finde ro og have det rart.

Patienter og personale fortæller, at de oplever det er nemt at komme op af vores Flex Bean bag, hvilket de er overrasket over, for ”normalt” kan en sækkestol være tung og svær at komme op af. En oplevelse der også deles af patienter der vejer op til 150 kg., som normalt oplever større problemer med at anvende disse bløde møbler.

Personale fremhæver det som noget positivt, at der ikke er anvendt lynlåse nogen steder i stolen. Det er en stor fordel i dagligdagen, da det fjerner muligheden for at kunne gemme ting og sager i stolen. Derved gøres hverdagen lettere for alle parter i et udfordret miljø.

Læs mere om sækkestolen her

Ønsker du mere information om projektet eller de anvendte møbler er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.

LINK TIL PRODUKTSERIE