I forbindelse med renovering af lokaler på S30 i Vordingborg, har Arkisafe sammen med personalet indrettet med sikre møbler, specielt designet til psykiatrien og udfordret miljøer. Sofaen og lænestolene er fra vores nye samarbejdspartner TealLifeCare, et samarbejde som du kan læse mere om her. Møblerne er designet, så der ikke er nogle gemmesteder, alle syninger […]

I forbindelse med renovering af lokaler på S30 i Vordingborg, har Arkisafe sammen med personalet indrettet med sikre møbler, specielt designet til psykiatrien og udfordret miljøer.
Sofaen og lænestolene er fra vores nye samarbejdspartner TealLifeCare, et samarbejde som du kan læse mere om her.

Møblerne er designet, så der ikke er nogle gemmesteder, alle syninger er lukket, bunden er lukket og designet er udviklet således, at det er svært at tage om møblet og løfte det, med henblik på at kaste det.
Patienter og personale i Vordingborg er meget glade for møblerne, hvor de fremhæver at farverne er med til at gøre opholdsstuen mere hjemlig og hyggelig.

Se mere om vores møbler og kontakt meget gerne Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188 for yderligere information.