INDRET MED SIKRE MØBLER I OPHOLDSRUM

Fællesrum og loungeområder er vigtige rum i udfordrede miljøer. De skal være trygge og sikre for patienter og personale, de skal være rare at opholde sig i og være med gode muligheder for at interagere. Det skaber de bedste forudsætninger for trivsel og healing.

Hos Arkisafe har vi et stort udvalg af sikre og specialdesignede møbler fra førende leverandører, der gør det muligt at skabe normaliserede miljøer til både afslapning og samvær. Sofaer, lænestole, loungemøbler, bløde møbler og borde kan frit sammensættes og dermed være medskabende til etablere trygge og rare zoner med mulighed for den ønskede sociale interaktion. Med vores brede sortiment af specialdesignede møbler, der i høj grad kan tilpasses det ønskede formål (via et stort udvalg af konstruktioner, farver og betræk), er det nu muligt at skabe netop de rammer som den enkelte afdeling ønsker. Idet møblerne er designet specifikt til miljøer med hårdt brug, har de en lang levetid og god driftsøkonomi.  

Sikre møbler gør en forskel

Gennem de seneste år har vi i Arkisafe været bredt omkring i Danmark og Norden og installere møbler. Det gør os stolte og glade at modtage tilbagemeldinger, om at disse sikre møbler gør en positiv forskel i hverdagen. Fra flere installationer modtager vi tilbagemeldinger om at:

  • Voldelige episoder er reduceret
  • Hverdagen er blevet roligere for både patienter, personale og pårørende
  • Trivsel er blevet højere i miljøet med de sikre møbler.
  • Møblerne er lette at rengøre
  • Møblerne har levet op til de forventninger der har været
  • Møblerne er langt mere holdbare end tidligere anvendte møbler

Billedet til venstre viser et opholdsrum i Vordingborg Psykiatri.      

Inspiration til indretning af fællesrum

 

 

Møbler fra Teal LifeCare tilbydes i mange varianter og specifikationer alt efter behov og ønske om sikkerhed:

 

   For yderligere information og viden om vores møbler kan du kontakte Cornelia Løvenskjold altid klar til at hjælpe på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.