KAN MAN FORELSKE SIG I ET VINDUE?

Måske nej, men vi er fuldstændig vilde med det her sikre og særlige vindue specielt udviklet til psykiatri og fængsler

Hvor alt hvad man behøver er i en løsning.

Det helt nye Humber vindue fra Polar, består af et udvendigt glidende rammeværk, der betjenes af en reduceret ligatur, drejeknap, hvor adgangen til den udvendige skyderamme er begrænset af et internt aftageligt PolarMesh i rustfrit stål.

PolarMesh kan kun fjernes af personalet eller f.eks. driftafdeling.
Det er muligt at rengøre den indvendige side af gliderammen eller mulighed for at udskifte PolarMesh.

Den udvendige skyderamme har mulighed for at låse i 3 positioner (Fuldt åben, Midtpunkt eller Fuldt lukket) for at tillade personalekontrol over niveauet af naturlig luftstrøm og temperatur i rummet. For at fremme sikkerheden og sikkerheden af ​​vinduet er der ingen glaslister.

Vinduet kommer i mange forskellige farver.

Hvis man ønsker at skabe et vinduesparti med mulighed for sikker naturlig ventilation, kan vi anbefale Medlock Trickle Vent.

 

Denne løsning er fastgjort som toplys på vores fulde udvalg af vinduesløsninger. Medlock betjenes via et vippehåndtag på lavere niveau, placeret på enten venstre eller højre side af vinduet, det også er fastgjort. Udluftningsventilen er beskyttet internt af vores rustfri stål PolarMesh for at tillade 40 % naturlig luftstrøm uden at gå på kompromis med sikkerheden.