KOGLEN INDRETTER SIKRET BADEVÆRELSE

Arkisafe har leveret en lang række løsninger til den sikrede døgninstitution Koglen, som alle udstråler normalitet og samtidig forebygger vold og selvskade.

 

Fra vores sortiment af sikre og suicidalforebyggende produkter har vi til baderum på den sikrede døgninstitution Koglen leveret: affaldsspand, toilet, håndvask, spejl, tandbørster, toiletrulleholder, toiletbørste, suicidalforebyggende kroge og suicidalforebyggende beslag til sikring af dørhængsler.

Håndvasken er yderst robust og produceret i højkvalitets polyester gelcoat. Designet er særligt tilpasset udfordrede miljøer og er vandalsikret og uden ligaturpunkter (anti-ligature). Vasken er æstetisk tiltalende og passer fint sammen med det vægmonterede sikre toilet. Serien er en ideel løsning til brug i bl.a. psykiatrien, fængsler og bosteder.

“På den sikrede døgninstitution Koglen modtager vi hvert år mellem 40 og 60 kriminalitetstruede og dømte børn og unge fra hele landet. I flere tilfælde har der vist sig et behov for at sikre de unges fortsatte udvikling og trivsel, ved blandt andet at etablere et særligt ungeværelse, der i højere grad tilgodeser den unges individuelle behov.

Vi modtager jævnligt unge, der reagerer kraftigt på en anbringelse. Enten ved at være udad reagerende, hvor oplevelsen ofte er, at de unge forsøger at udøve hærværk i et ikke ubetydeligt omfang eller ved, at udvise selvskadende og/eller suicidal adfærd.  

Koglens mål har været at etablere et værelse der forebygger, at de unge kommer til skade ud fra et princip om, at værelset og det tilhørende badeværelse opføres og indrettes med et materialevalg der udstråler normalitet.” udtaler Steffen Albertsen, afdelingsleder Koglen

 

På badeværelset har Koglen i samarbejde med Arkisafe valgt følgende løsninger:

Koglen har også anvendt vores universal dørbeslag til ligatursikring af dørhængsler.

Læs mere om de enkelte produkter i vores produktoversigt

 

For yderligere information om produkterne kan du kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk