LIGATURSIKRE MEKANISKE LÅSESYSTEMER

Mekaniske låsesystemer fra Safehinge Primera giver en sikker hverdag for patienter og medarbejdere. Med en unik og patenteret konstruktion kan de modstå enhver form for forsøg på barrikade.

  De ligatursikre mekaniske låsesystemer fra Safehinge Primere har gennem brug og test bevist at de lever op til løftet om at give en mere sikker hverdag for patienter og medarbejdere. De er intuitive at bruge, hvilket gør livet lettere for personalet og sikrer hurtig drift – især i stressfulde situationer. Samtidig er de robuste og ideelle til eftermontering, idet vedligeholdelses- og installationsomkostningerne er lave. Det er vigtigt, at personalet altid har adgang til patientstuer, og på den baggrund blev vores 5-vejs SOS (Staff Override System) låsesystem designet. Det er det hidtil mest komplette og ligatursikre mekaniske låsesystem i vores portefølje af låse og håndtag. Låsesystemet er patenteret, og er designet til at modstå enhver form for barrikadering af døre. En egenskab der giver ro for medarbejderne og ultimativt er med til at redde liv.  

 

Uafhængigt testet

Låsesystemet er uafhængigt testet i henhold til TS001 af Exova og  klassificere vores låsesæt som en ligatursikret løsning på højeste niveau i sin produktkategori. Vi har netop valgt denne klassificering for at få en pålidelig indikator for produktets egenskaber.

Designet til at modstå forsøg på barrikade

Vi ved, at barrikader sker og derfor har vi designet vores Personal Override System (SOS), med fem overstyringsmetoder. Dermed kan du altid få adgang til et rum, selvom en patient forsøger at tilstoppe nøglehul eller holder fast i det interne håndtag/træk.

Håndtaget er som de øvrige ligatursikre håndtag fra Safehinge Primera uafhængigt testet og godkendt iht. TS001 certificering og er derved godkendt på højeste niveau indenfor deres kategorier.

  

Download brochuren om de unikke ligatursikre låsesystemer og se hvordan det kan modstå barrikader   For yderligere information og priser, så kontakt Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk eller telefon 26804848.