NYT LIGATURSIKRET DØRHÅNDTAG OG LÅSESYSTEM

Fra Safehinge Primera er vi stolte over at kunne præsentere et helt nyt ligatursikret dørhåndtag/greb i flot, sikkert og normaliseret design.

    Dørhåndtaget er designet og udviklet med input fra mere end 40 grupper og enkeltpersoner – fra kliniske medarbejdere og  arkitekter til teknisk ansvarlige samt service brugere. Det nye ligatursikre håndtag har et moderne og nutidigt look uden at det går ud over håndtagets robusthed, holdbarhed og øvrige unikke egenskaber.

 

Usynlig bagplade

I udviklingen af det nye håndtag/greb, lyttede vi til ønsket om at få et beslag uden en synlig bagplade og stadig beholde robustheden og en sikker fastgørelse. De fleste sikre håndtag og greb har alle en stor bagplade for at give ekstra holdbarhed og brugervenlighed, men vi er glade for at have skabt et design, der udstråler enkelhed og normalisering uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 

 

Håndtaget er som de øvrige ligatursikre håndtag fra Safehinge Primera uafhængigt testet og godkendt iht. TS001 certificering og er derved godkendt på højeste niveau indenfor deres kategorier.

 

 

 

 

 

 

Download brochuren om det nye ligatursikre dørhåndtag og se mere til de unikke låsesystemer:   For yderligere information og priser, så kontakt Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk eller telefon 26804848.