NYT SAMARBEJDE OM FORHANDLING AF SIKRE LØSNINGER TIL DØRE OG VINDUER

NYT SAMARBEJDE MED SAFEHINGE PRIMERA OM FORHANDLING AF LØSNINGER TIL SIKRING AF BADEVÆRELSER, DØRE OG VINDUER, MÅLRETTET PSYKIATRIEN OG UDFORDRENDE MILJØER.

 

Safehinge Primera er en engelsk markedsledende producent af sikringsprodukter til døre og vinduer til udfordrede miljøer. Igennem mere end et årti har Safehinge Primera designet, testet og produceret prisvindende produkter til bl.a. psykiatrien.

De ligatursikrede produkter fra Safehinge Primera, der blandt andet omfatter dørløsninger, håndtag, døre og vinduer og låsesystemer, er blevet leveret til mere end 80% af NHS (National Health Service), samt mange private udbydere og boligområder i hele Storbritannien.

Hos Arkisafe er vi særligt stolte over samarbejdet, da det i høj grad understøtter vores vision, som er – i tæt samarbejde med vores kunder – at levere produkter og løsninger, der giver øget trivsel, tryghed og normalisering for brugere og medarbejdere.

Samarbejdet med Safehinge Primera er derfor et perfekt match, som i høj grad understøtter ambitionen og drømmen om, at skabe en virksomhed, der kan levere komplette løsninger til udfordrende miljøer, hvor holdbarhed, driftsøkonomi og funktionalitet er i fokus.

Med produkterne fra Safehinge Primera i vores portefølje, er det nu muligt at indrette hele værelser med sikre løsninger til bl.a. psykiatrien, kriminalforsorgen, bosteder og sikrede institutioner.

Læs og se mere om de spændende produkter fra Safehinge Primera

 

For yderligere information kontakt Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk eller telefon 26 80 48 48.