RYNO SERIEN I HELT NYE FARVER

At skabe sikre og rolige mentale miljøer er nu nemmere end nogensinde takket være tilføjelsen af ​​5 nye farver i vores prisvindende Ryno-sortiment.

Med i alt 13 farver at vælge imellem, inkluderer den nye palet en alsidig blanding af dristige livlige farver, cool pasteller og jordnære neutrale farver.

Ryno-serien er den perfekte løsning til dem, der søger den ekstreme robusthed, holdbarhed og sikkerhed, der kræves i mentale sundhedsfaciliteter og andre udfordrende miljøer.

Fuldstændig vandtæt, tungt vægtet (op til 80 kg pr. stol) og brandklassificeret til Crib 5

WARM TERRACOTTA

En rig. jordfarvet nuance, der passer godt til gråtoner. Den kan bruges til at tilføje trøstende varme og dybde til ethvert rum, samt til at skabe en følelse af jordforbindelse og indre stabilitet.

TEAL

En sofistikeret kombination af blå og grøn, som kan bruges til at tilføje et energigivende stænk af farve til et rum. Teal findes i hele flora og fauna og fremkalder en nærhed til naturen, som kan hjælpe med at reducere angst og fremme en følelse af ro og afslapning.

VIOLET PURPLE

Ofte forbundet med spiritualitet og mindfulness, som kan være med til at reducere stress og angst. Kombination af normalt modsatte varme røde med kølige blå farver giver en unikt afbalanceret tone, som kan fremme kreativitet og give inspiration.

DUSTY BLUE

En sart og beroligende farve, som kan virke beroligende på øjet og sindet. Den blå farve er anerkendt som fredelig takket være dens lighed med himlen og havet. Denne nuances subtilitet betyder, at den kan bruges uden frygt for at overvælde et interiør.

DUSTY PINK

En blid, underspillet farve, der kan inspirere til følelser af medfølelse og næring. Dusty Pink passer godt sammen med neutrale toner og kan give omgivelserne en følelse af ro og fred.