SIKRE MØBLER FLYTTER IND PÅ INTENSIVT DØGNAFSNIT 23A-23B I HILLERØD

På afdeling 23A-23B i Hillerød psykiatri, ønskede personale og patienter en lænestol, som kunne skabe muligheder for at sidde på gangarealerne, i en hyggelig, sikker og hjemlig stol. Valget faldt på Pimlico, der er en lænestol med høj ryg og behagelig polstring.

I forbindelse med valget af møbler var kravene, at stolen skulle være sikker, at der ikke kan gemmes skarpe genstande, narkotika og andre effekter i polstringen. Konstruktionen skulle være solid og kunne modstå hård behandling. Betræk skulle være vandafvisende, let at rengøre og have anti-bakterielle egenskaber. Patienter og personale – og også rengøringen, som det ses på billedet ovenfor – er meget begejstrede for siddekomforten og sikkerheden ved Pimlico stolen. Designet sikrer, at det ikke er muligt at gemme narkotika eller våben ved armlæn eller ryg (se video nedenfor). Lænestolen er lukket til i bunden, så det heller ikke her, er muligt at skjule truende effekter. Med de lukkede områder ved armlæn og ryg, er stolen ud over, at være sikker også rengøringsvenlig, hvilket sparer tid og sikrer en bedre hygiejne. Stolen er betrukket med vinyltekstil, som sikrer, at væsker ikke kan trænge igennem til polstringen. Vinylen er antibakteriel og flammehæmmende (Crib5/kilde5), hvilket også bidrager til de rengøringsvenlige og hygiejniske egenskaber. Pimlico lænestolen kan leveres i mange forskellige tekstiler. Hos Hillerød Psykiatri, har personalet selv valgt og sammensat farver efter eget ønske. Læs mere om stolen i vores produktsektion

 

 

 

Sammen med stolene er valgt et sofabord fra vores S-Frame Xtreme serie. S-Frame er en serie af sofaborde designet og produceret til ekstrem brug i udfordrede miljøer og fås i forskellige størrelser og specifikationer. Læs mere om S-frame serien her   For yderligere information og viden om vores møbler kan du kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.