SIKRE VINDUER TIL PSYKIATRIEN & UDFORDREDE MILJØER

Arkisafe har i denne uge modtaget sikre vinduer som kan anvendes i psykiatrien og udfordrede miljøer.

Arkisafes vinduesløsning er med til at skabe en større sikkerhed samt muligheden for at skabe de bedste rammer for et sundt indeklima.

I udfordrede miljøer hvor sikkerheden er i højsæde kan det være en udfordring at finde løsninger der matcher alle disse behov.

Vi er derfor meget glade for vores samarbejde med Polar NE, som nu gør os i stand til at rådgive og levere deres unikke løsninger i Danmark i de andre Skandinaviske lande.

Polar NE deler vores mission om at udvikle og skabe bæredygtige rum, hvor vi sammen med personale og patienter innoverer og samarbejder for at skabe de bedste løsninger.

I sortimentet af specialudviklede vinduesløsninger til psykiatrien og udfordrede miljøer er bl.a. produkter som Humber Secure et af de mest populære.

Humber Secure består af et udvendigt glidende rammeværk, der betjenes af en reduceret ligatur, drejeknap, hvor adgangen til den udvendige skyderamme er begrænset af en intern aftagelig PolarMesh i rustfrit stål.

PolarMesh kan kun fjernes af vedligeholdelsesafdelingen, for at tillade rengøring af den indvendige side af gliderammen, dyb rengøring af PolarMesh eller for at udskifte PolarMesh.

Den udvendige skyderamme har mulighed for at låse i 3 positioner (Fuldt åben, Midtpunkt eller Fuldt lukket) for at tillade personalekontrol over niveauet af naturlig luftstrøm og temperatur i rummet. For at fremme sikkerheden og sikkerheden af ​​vinduet er der ingen glaslister.

Humber Secure er udstillet i vores showroom i Nivå, hvor du har mulighed for at komme og se det!

Ønsker du mere information om produkterne fra Polar NE er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 88834300.