SPÆNDENDE MØBELNYHEDER ER KOMMET PÅ VORES LAGER

De seneste uger har vi modtaget nye møbler på vores lager. Dem glæder vi os til at vise kunne vise frem for jer.

  Vi har blandt andet fået den behagelige Ryno Club Chair fra Pineapple og de smarte stabelstole “Tonina” fra Teal Life Care, der blandt andet udmærker sig ved at findes i en række flotte farver og kan stables. Ryno Club Chair, der er en del af serien til patientstuer, der også inkluderer møbler til opbevaring, senge, natborde og skamler. Hele serien kan du læse mere om i denne brochure.

 

Vores fragtmand var hurtig til at “teste” og godkende siddekomforten I den nye Ryno Club stol fra patientstue-serien fra Pineapple. Stolen kan oplagt anvendes som spisebordsstol, skrivebordsstol (på patientstuer), og kan vægtes op til 65 kg. uden vægt vejer stolen ca. 15 kg. De efterspurgte smarte stabelstole “Tonina” fra Teal LifeCare, der blandt andet udmærker sig ved at findes i en række flotte farver og kan stables, er også klar til at blive vist frem til jer. Alle vores møbler er specielt udviklet til udfordrede miljøer med fokus på at skabe en sikker og normaliseret indretning, til glæde for både patienter og personale. Møblerne tåler rengøring med antibakterielle rengøringsmidler, og tekstilerne der anvendes, er i sig selv antibakterielle og flammesikre.  

Download de seneste brochurer:

  For yderligere information og viden om vores møbler kan du kontakte Cornelia Løvenskjold altid klar til at hjælpe på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.