Store indtryk og stor interesse på Suicidprevention messen i Göteborg

Netop hjemvendt til Danmark fra 2 spændende dage i Göteborg, gør vi status over de mange positive indtryk.

Det var overvældende at opleve det store engagement og interessen i at blive klogere på, hvordan vi sammen kan skabe bedre og mere sikre psykiske og fysiske miljøer inden for behandling af psykisk syge.

På konferencen, hvor der deltog knap 900 mennesker, henholdsvis fra psykiatrien, kriminalforsorg, arkitektfirmaer, mødte vi, på vores stand stor interesse i vores selvskadesikrede møbler og øvrige løsninger, som er med til at skabe en så almindelig hverdag og hverdagsmiljø som muligt til patienterne.

 

Lancering af nye produkter

Der blev præsenteret flere produktnyheder med på standen, som du kan læse mere om her:

Vi har samlet lidt billeder fra standen, hvor vi præsenterede alle vores løsninger til baderum, patientstuer og opholdsrum:

 

Vi deltog i en del foredrag, hvor vi blev klogere på de forskellige mekanismer der kan indgå i hverdagen og er med til at skabe en bedre hverdag for patienterne. Vi blev klogere på, hvordan vi som leverandører af boliginteriører kan være med til at gøre en større forskel i hverdagen for psykiske patienter og personale, således, at vi er med til at nedbringe selvskade i miljøerne.

Franz James der er designer og grundlægger af HealSafe Interiör, der udvikler produkterne i vores sortimen, holdt et spændende indlæg om, hvordan man kan designe indvendige og ydre miljøer til at understøtte mental velvære. Franz blev i løbet af messen interviewet i svensk radio om emnet. Hør interviewet med ham her.

 

“Et Steg för Livet”

Et indlæg der gjorde særligt indtryk var kortfilmen fra kampagnen “Et Steg för Livet”. En kampagne rettet mod offentligheden med det formål at sprede viden om, hvordan selvmord kan forhindres. En stærk og meget flot film der på mange måder gør stort indtryk. Se med her:

Læs mere om kampagnen på www.stegforlivet.se.