Unik gardinløsning

Den unikke selvmordssikrede gardinløsning giver mulighed for mere sikre og normaliserede forhold for psykiatriske patienter.Den unikke selvmordssikrede gardinløsning giver mulighed for mere sikre og normaliserede forhold for psykiatriske patienter.

Gardinstangen har et unikt profildesign uden kanter og monteringen med sikkerhedsskruer gør det umulig at få den ned, eller fastgøre noget i den.
Gardiner sættes på profilen med specialdesignede hægter, der udmærker sig ved at løsne sig ved påvirkning af vægt.
Én krog løsner sig ved maksimalt 1,5 kg. belastning og et gardin med 20 kroge ved maksimalt 16,7 kg. træk.
Den belastning der skal til for at flå gardinet ned sikrer dels, at man ikke kan hænge sig i gardinet og dels, at personalet nemt kan opsætte gardinet – helt uden omkostninger til eksterne håndværkere/montører.
Medarbejderne nyder yderligere godt af, at der med løsningen ikke indgår løsdele, der kan ødelægges eller bruges til at udøve selvskade eller bruges som våben.

Løsningen er designet, udviklet og produceret i Sverige af James & Thedin AB og leveres i tre versioner: en loftmonteret og som vist nedenfor en vægmonteret og en badeværelsesstang med 90 graders bøjning.

 

RING 44 97 11 88
Søger du yderligere information om vores produkter eller vejledning om eksempelvis opmåling og montage, står vi altid til rådighed på ovenstående telefonnummer eller på mailadressen arkisafe@arkisafe.dk

Hør også om de mange muligheder for tilkøb af gardiner og andre løsninger til solafskærmning, sol- og sikkerhedsfilm.