UNIK KOLLEKTION AF SELVMORDS- OG SELVSKADEFOREBYGGENDE SERVICE

Unik kollektion af selvmords- og selvskadeforebyggende service, giver mulighed for at skabe en sikker og normaliseret hverdag i udfordrede miljøer.

 

Ønsket om at forene bæredygtighed, normalisering og tryghed har hidtil været en stor udfordring, når det kom til service til udfordrede miljøer. Hos Arkisafe er det lykkedes at inkludere alle 3 elementer i vores kollektion af service, som indeholder glas, kander, krus, bestik og tallerkener. For alle produkterne gælder det, at de er brud og slagsikre, hvilket er med til at skabe en sikker og tryg hverdag i hårde og udsatte miljøer.

 

100 % brudsikre drikkeglas og kander
Vores glas og kander er fabrikeret i polycarbonat, samtidig er alle produkterne 100% brudsikre og har et moderne design. Der findes glas i flere design og størrelser, og udvalgte modeller kan stables.

 

Slagfaste krus og tallerkener
I serien af service findes også tallerkener og krus i slagfast materiale, som gør den daglige brug let og sikker.

 

Produkter i et moderne design med unikke egenskaber.
Glas, kander, bestik og tallerkner er brudsikre og tåler maskinopvask og brug i mikroovn, med en temperaturvandring fra – 20 til + 120 grader celsius. Materialet er særdeles holdbart og holder ca. 15 – 20 gange længere end almindelige glasprodukter.

Tallerkener og bestik er designet og udviklet af den Svenske Kriminalforsorg og er bredt anvendt indenfor Kriminalforsorgen og Psykiatrien i Sverige.

For yderligere information, prøver og priser, er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk eller telefon 44 97 11 88.

 

Læs og se mere om produktserien i vores produktsektion

Fordele ved produktserien

  1. Serien af service er miljøvenlig og kan genbruges.
  2. Produkterne holder ca. 15 – 20 gange længere end traditionelt glas.
  3. Polycarbonat glas tåler temperaturer fra – 20 grader til + 120 grader og kan anvendes i mikroovn.
  4. Glas og kander har en høj isoleringsevne.
  5. Glas og kander i Polycarbonat kan ikke brænde
  6. Serien øger sikkerheden i hårde, belastede og udsatte miljøer da produkterne ikke kan splintres og derved bruges som skarpe genstande til vold og selvskade.
  7. Produktserien har en længere levetid end traditionelt engangsservice og er derved mere økonomisk.