ARKISAFE REPRÆSENTERER SPECIALDESIGNEDE MØBLER FRA TEAL LIFE CARE PÅ DET SKANDINAVISKE MARKED

I ARKISAFE ER DET VORES PASSION AT UDVIKLE OG LEVERE LØSNINGER DER SKABER DE BEDSTE FORHOLD FOR PATIENTER OG PERSONALE I PSYKIATRIEN. DERFOR ER VI ER MEGET STOLTE OVER AT VI NU REPRÆSENTERER SPECIALDESIGNEDE MØBLER FRA TEAL LIFE CARE PÅ DET SKANDINAVISKE MARKED

Det er med stor glæde og stolthed, at Arkisafe er blevet distributør og forhandler af Teal Life Cares store udvalg af møbler til udfordrede miljøer i Skandinavien.

Teal Life Care er et britisk firma, der har sat sig som mål at levere løsninger, der hjælper med at løse mange af de udfordringer, der dagligt opstår i psykiatrien og andre udfordrede miljøer. Et mål og en forpligtelse, der passer perfekt til vores vision om at levere produkter og løsninger, der skaber øget trivsel, sikkerhed og normalisering for patienter og personale i psykiatrien.

Samarbejdet mellem Teal Life Care og Arkisafe er et perfekt match, da det i høj grad understøtter ambitionen og drømmen om at skabe en virksomhed, der kan levere komplette løsninger til udfordrende miljøer, hvor bæredygtighed, driftsøkonomi og funktionalitet er i fokus.

Teal Life Care’s unikke design giver en ny vinkel på design og produktion af møbler til denne sektor, idet alt er designet med målet om at forene ønsket om styrke, design og innovation. Kollektionerne er designet til at imødekomme de specifikke krav i et bredt spektrum af udfordrede miljøer, der spænder fra højt- og mellemsikrede psykiatriske afdelinger til rehabilitering og specialafdelinger.

Vi deler den samme filosofi om at arbejde med nøgleinteressenter i sektoren og har vores fokus på at skabe innovative løsninger gennem et tæt samarbejde, der giver uvurderlig indsigt til løbende at kunne skabe forbedringer i både produktdesign og service.

Vores tætte dialog med personalet i psykiatrien og på de psykiatriske centre giver os unikke input og muligheder for gensidig sparring, som vi bruger til at identificere og designe sikre og normaliserede miljøer, der gavner både patienter og personale.

SENGE & PATIENTSTUER

SOFAER & LÆNESTOLE

OPHOLDSRUM

SKUMMØBLER

SPISEBORDE & STOLE

UDEMILJØER

For mere information om vores møbler og løsninger til udfordrede miljøer. For yderligere information er du altid velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk eller telefon 4497 ​​1188.

UDVALGTE PRODUKTER