Opholdsområderne i Børne- og ungdomspsykiatrien i Roskilde er blevet møbleret med farverige og specialdesignede møbler til udfordrede miljøer. Vi har haft glæden af at rådgive og hjælpe Børne- og ungdomspsykiatrien i Roskilde med valget af nye møbler til deres opholdsområder. I samarbejde med personalet faldt valget på møbler fra Ryno og Keata serien, der kan […]

Opholdsområderne i Børne- og ungdomspsykiatrien i Roskilde er blevet møbleret med farverige og specialdesignede møbler til udfordrede miljøer.

Vi har haft glæden af at rådgive og hjælpe Børne- og ungdomspsykiatrien i Roskilde med valget af nye møbler til deres opholdsområder.

I samarbejde med personalet faldt valget på møbler fra Ryno og Keata serien, der kan leveres i glade farver, i både børne- og voksenhøjde. Cumulus-bordene er ligeledes designet særligt til udfordrede miljøer, og er leveret med træfarvet bordplade.

Ungeområdet blev møbleret med skummøbler som stole og en skumpuf der kan bruges både som bord og stol.

Blandt ønskerne og kravene til møbleringen var:

– Sikre møbler der er specialdesignet til udfordrede miljøer
– Rengøringsvenlige møbler
– Flammehæmmende konstruktion, kategori Crib 5
– Møblerne skulle være slagsikre
– Tunge møbler, så der svære at flytte og kaste med

Ønsker du mere information om projektet eller de anvendte møbler er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.

UDVALGTE MØBLER