FORHANDLING AF SIKRE VINDUER FRA POLAR NE I SKANDINAVIEN

Vi er stolte over at have indgået aftale med Polar NE om at blive leverandør af sikre vinduer til psykiatrien & udfordrede miljøer i hele Skandinavien.

I udfordrede miljøer hvor sikkerheden er i højsæde kan det være en udfordring at finde løsninger der matcher alle disse behov. Derfor har vi i længere tid søgt efter en dedikeret samarbejdspartner til produktion og udvikling af sikre vinduesløsninger til psykiatrien og udfordrede miljøer.

Vi er derfor meget glade for at kunne præsentere et samarbejde med britiske Polar NE, som nu gør os i stand til at rådgive og levere deres unikke løsninger i Danmark i de andre Skandinaviske lande.

Polar NE er grundlagt i 1983 og har stor erfaring med at designe, fremstille, installere og vedligeholde vinduer til alle behov – og har også udviklet produkter specielt til udfordrede miljøer. Polar NE deler vores mission om at udvikle og skabe bæredygtige rum, hvor vi sammen med vores kunder innoverer og samarbejder for at skabe de bedste løsninger.

I sortimentet af specialudviklede vinduesløsninger til psykiatrien og udfordrede miljøer er bl.a. produkter er Humber Secure et af de mest populære.

Læs mere om samarbejdet og produkterne fra Solar NE her.

For mere information om samarbejdet og produkterne fra Polar NE er du velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk, direkte telefon 26804848 eller 44971188.

EKSEMPLER PÅ LØSNINGER FRA SOLAR NE

Hele sortimentet af sikre løsninger kan du se på www.polarne.co.uk