INDRET MED SIKRE MØBLER I UDFORDREDE MILJØER

MØBLER ER ET VÆSENTLIGT ELEMENT I SKABELSE AF SIKKER OG NORMALISERET INDRETNING I UDFORDRENDE MILJØ

At skabe sikker og normaliseret indretning i psykiatrien, bosteder og andre miljøer med særlige behov kan være en udfordrende opgave. På den ene side ønskes det, at alle elementer er sikre og forhindrer muligheden for selvskade, vold og selvmordsforsøg, og på den anden side er målet at skabe miljøer med helende og normaliserede egennskaber.

I Arkisafe har vi forpligtet os til at levere løsninger, der hjælper med at løse netop dette dilemma, som vi hører, er en udfordring hos mange af vores kunder.

Møbler er et meget vigtigt element i at skabe sikre og hyggelige miljøer, og vi føler os stolte og privilegerede over at have produkter fra verdens førende producenter med os, når vi rådgiver og inspirerer vores kunder til sikre løsninger.

Teal Life Care-kollektionerne er designet til at imødekomme de specifikke krav der er i et bredt spektrum af udfordrende miljøer, der spænder fra behovet for stor sikkerhed til rehabilitering, nedtrapning og på særlige uddannelsesmiljøer.

Med møbler fra Teal og Pineapple er det muligt at indrette alle slags rum med moderne, farverige, normaliserede og især sikre løsninger:

Opholdsstuer: Vægtede borde og spisestole i moderne design, sofaer og liggestole

Patientrum: Senge, opbevaring og skriveborde

Udemøbler: Robuste og holdbare stole og støbte plastborde til udendørs miljøer.

De-eskalering: Bløde møbler og skum

Føler du dig inspireret til at lære mere, eller har du et projekt, hvor du gerne vil have inspiration til et nyt, sikkert og normaliseret interiørdesign, er vi altid tilgængelige for en dialog og til at dele vores indsigter og viden, så du kan skabe det bedste miljø til dine patienter og dit personale.

Download vores katalog med inspiration til din sikre indretning

For yderligere information er du altid velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk eller telefon 4497 ​​1188.

UDVALGTE PRODUKTER