INDRET NORMALISEREDE OG SIKRE PATIENTVÆRELSER

INDRET NORMALISEREDE OG SIKRE PATIENTVÆRELSER MED MØBLER, SÆRLIGT DESIGNET TIL UDFORDRENDE MILJØER

Normaliserede og sikre miljøer hjælper patienter med hurtigere at hele og forbedre deres tilstand. Med specialdesignede møbler er det nu blevet lettere at indrette patientrum, hvor sikkerhed og normalisering går hånd i hånd.Udviklingen af specialdesignede møbler til bl.a. psykiatrien er gået stærkt de seneste år, og i Arkisafe er vi glade for at forhandle markedets førende produkter til indretning af fællesrum, udendørs miljøer, badeværelser og patientrum i udfordrede miljøer. I vores daglige arbejde og løbende dialog med personalet i sundhedssektoren, hører vi ofte, at det kan være en udfordring at finde løsninger, der opfylder alle kravene og behovene for:

  • Funktionalitet
  • Anti-ligatur design
  • Møbler designet til at forebygge vold og selvskade
  • En sikker konstruktion, der forhindrer muligheden for at opbevare ting i møblerne
  • Polstring og overflader med antibakteriel belægning, der gør det let at rengøre og sikre en god hygiejne
  • Et normaliseret design, der samtidig kan give patienter og personale et sikkert miljø

Tilpas møblerne til dine behov

Med det brede sortiment af møbler fra Teal og Pineapple er det nu muligt at opfylde alle ovenstående ønsker. Alle produkter er specielt designet, og langt størstedelen kan tilpasses de nøjagtige behov. Det er eksempelvis muligt at tilføje vægt i stole og borde for at gøre dem vanskelige at håndtere og flytte.

Muligheden for at vælge et betræk i en moderne farve, som samtidig er ekstremt holdbart og har gode hygiejniske egenskaber, er også til stede. Alle de tekstiler, der kan vælges, er flammehæmmende og antibakterielle ligesom alle møbler tåler hård brug, har lang levetid og giver en god driftsøkonomi.
I serien til patientrum finder du senge, opbevaringsløsninger, skriveborde, stole og gardinløsninger.

Føler du dig inspireret til at høre mere eller har du et projekt, hvor du gerne vil have inspiration til et nyt, sikkert og normaliseret interiørdesign, er altid klar til at dele vores indsigter og oplevelser, så du kan skabe det bedste miljø til dine patienter og personale.

 

Download vores katalog med inspiration til din sikre indretning

 

For yderligere information er du altid velkommen til at kontakte Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk eller telefon 4497 ​​1188.

UDVALGTE PRODUKTER