NYE MØBLER TIL GØDSTRUP SENGEAFSNIT 4

I samarbejde med personale på Gødstrup har vi sammen fundet den bedste løsning, til at indrette unge afsnittets opholdsrum på.

Valget faldt på vores modulsofa fra Ohio plus serien med tilhørende portobello cafeborder.  Derudover fandt vi frem til lænestolen Jem.

Personalet har selv designet møblerne ift. farver, sådan så det passet bedst ind til deres afdelinger.

 

Modulserien Ohio er et modulært design som gør det muligt at rykke rundt ift. patientgrupper så man kan sidde individuelt eller flere for at skabe et arrangement.
Læs mere her: https://arkisafe.dk/product/ohio-plus-modulserie/

Cafebordet er fra en serie der er designet til udfordrede miljøer og er bl.a. kendetegnet ved at have en høj vægt, så de er svære at flytte rundt på, afrundede bordplader og en sikker konstruktion.

 

Portobello-serien indeholder både høje og lave borde og er dermed oplagte at anvende som spiseborde og sofaborde.

Læs mere her: https://arkisafe.dk/product/teal-portobello-extreme-coffee-table-square/

 

Vores Jem lænestol kombinerer ekstremt robust konstruktion med moderne design. De vinklede linjer og den dynamiske styling gør møblerne til et interessant indslag i ethvert rum. Møblernes polstring er let at rengøre og konstruktionen er sikker i forhold til brug i udfordrede miljøer.

Læs mere her: https://arkisafe.dk/product/jem-sofa-og-loungeserie/

 

Vi håber at personale og patienter er glade for resultatet, og vi i Arkisafe sætter pris på at vi måtte være med til at indrette.