Velkommen til Arkisafe

Arkisafe forhandler en række unikke  vold, selvskade og selvmordsforebyggende produkter der alle har til formål at skabe øget trivsel, tryghed og normalisering for brugere og medarbejdere i bl.a. psykiatrien, arresthuse, bosteder og asylcentre.

Vi arbejder for patienternes og personalets sikkerhed på udfordrende miljøer. Vi vil øge trivsel, tryghed og normalisering for de 3 p’er:
Patienter, Personale og Pårørende

Vi har som vision, i tæt samarbejde med vores kunder, at udvikle og levere produkter og løsninger, som giver øget trivsel, tryghed og hjemlighed for brugere og medarbejdere. Størstedelen af produkterne er special designet til udfordrede miljøer, hvor der er arbejdet med at indrette for at forebygge vold selvskade og selvmordforebyggende.  Vi arbejder tæt sammen med førende leverandører, der understøtter ambitionen og drømmen om, at skabe en virksomhed, som kan levere komplette løsninger til udfordrende miljøer, hvor driftsøkonomi og funktionalitet er i fokus.

Mere end 30 års erfaring indenfor salg af gardinløsninger til bl.a. hospitaler og psykiatrien var fundamentet for, at Arkisafe i 2016 blev etableret, med ambitionen om at opbygge et sortiment af produkter, som er specialdesignede og testede til at indgå i indretningen og hverdagen i Kriminalforsorgen, Psykiatrien, Bosteder og andre steder, hvor design med indsigt, viden og engagement, kan bidrage til en bedre og mere normaliseret hverdag. På kort tid er det blevet til en bred vifte af løsninger, der gør det muligt at dække de fleste behov i indretningen af et sikkert og normaliseret miljø med alt fra møbler til indretning af baderum.

Vi udvikler løbende vores produktsortiment, som altid kan ses i vores produktsektion.

For mere viden er du altid velkommen til at kontakte os på telefon :
4497 1188 eller mail arkisafe@arkisafe.dk

Læs vores persondatapolitik.

Medarbejdere


Morten LøvenskjolD


Cornelia Løvenskjold


Gry Krogholt