Velkommen til Arkisafe

Arkisafe forhandler en række unikke selvmordsforebyggende produkter der alle har til formål at skabe øget trivsel, tryghed og normalisering for brugere og medarbejdere i bl.a. psykiatrien, arresthuse, bosteder og asylcentre.

Vi har som vision, i tæt samarbejde med vores kunder, at udvikle og levere produkter og løsninger, som giver øget trivsel, tryghed og normalisering for brugere og medarbejdere. Størstedelen af produkterne er selvmordforebyggende og mindsker muligheder for selvskade og vold. Vi arbejder tæt sammen med førende leverandører, der understøtter ambitionen og drømmen om, at skabe en virksomhed, som kan levere komplette løsninger til udfordrende miljøer, hvor driftsøkonomi og funktionalitet er i fokus.

Mere end 30 års erfaring indenfor salg af gardinløsninger til bl.a. hospitaler og psykiatrien var fundamentet for, at Arkisafe i 2016 blev etableret, med ambitionen om at opbygge et sortiment af produkter, som er specialdesignede og testede til at indgå i indretningen og hverdagen i Kriminalforsorgen, Psykiatrien, Bosteder og andre steder, hvor design med indsigt, viden og engagement, kan bidrage til en bedre og mere normaliseret hverdag. På kort tid er det blevet til en bred vifte af løsninger, der gør det muligt at dække de fleste behov i indretningen af et sikkert og normaliseret miljø med alt fra møbler til indretning af baderum.

Vi udvikler løbende vores produktsortiment, som altid kan ses i vores produktsektion.

Arkisafe er en del af Arkitex, der gennem mere end 30 år har leveret gardiner og solafskærmning til både det offentlige og private erhvervsmarked. Vi tilbyder alt indenfor nyanskaffelser af gardiner, rulle-, lamel- og plisségardiner, persienner samt mørklægning , sol- og sikkerhedsfilm. Hertil også løsninger til udvendig solafskærmning som bl.a. markiser og screens samt vask, vedligehold og service.

Vores medarbejdere er alle erfarne fagfolk med en bred vifte af kompetencer, som betyder, at vi er i stand til at løse store og komplekse opgaver, som stiller krav til fagligheden, logistik og ressourcer.

Du er altid velkommen til at kontakte salgskonsulent Cornelia Løvenskjold på cornelia@arkisafe.dk eller telefon 4497 1188.

Læs vores persondatapolitik.

Medarbejdere


Morten LøvenskjolD


Cornelia Løvenskjold


Gry Krogholt