OMMØBLERING AF VORES AUTENTISKE SHOWROOM

Vi er nu i gang med kvartal 3 af vores autentiske showroom. 
Tankerne bag dette er blandt andet at bibeholde de møbler vi allerede har udstillet, men vise hvordan man kan ommøblere og ændre de samme rum til et nyt.

Dermed forbliver farvepalet samt møbler de samme som kvartal 2.
Opstillingen rokeres i to grupper Isoleret fra omverdenen med virtuose høj ryg , samt åben i rummet med roku asuka 2 mands sofa. Sofastolene gør det muligt aktivt at vælge mellem at trække sig tilbage og kigge ud mod atrium, eller sidde i fælleskab. Diversiteten af møblerne giver forskellige sanselige oplevelser afhængig af behovet.

 

 

Linx modulopbygningen rykkes ind i zone 3. Modulerne illustrerer fleksibiliteten i at kunne forme sofaarrealet efter behov og efter
rummets muligheder Nogle har brug for at sidde sammen , og andre har brug for at trække sig tilbage og sidde ved vinduet. Farvepaletten er neutral. Linen beige som den dominerende farve og med sit grundsignal, stille , blid og lun i kombination med den varme cappuchino brun skaber et let opløftet, forsigtig, dæmpet og behersket atmosfære

 

I zone 2 har vi indrettet med en 2-personers traditionel designet sofa, som er stillet op af væggen med akustikpaneler Den mørke grønne farve associeres med skov planter og signalerer fred dyb ro og stilhed. Virtuoso høj ryg sofastole i linen beige bidrager til et blidt og lunt atmosfære med en kontrast af limegrøn på Zen hvilestolen samt afskærmer fra passage gangene.