INDRETNING DER GIVER MENING – SKODSBORGS SPECIALINSTITUTION

INDRETNING DER GIVER MENING

Nogle gange handler vi i affekt. Affekt er den følelsesmæssige tilstand, man oplever i et givent øjeblik. Dette kan enten være positivt eller negativt. Hvis man handler i en negativ affekt, er det ofte en reaktion på at man er overstimuleret, og ofte fortryder man sine handlinger, når ens nervesystem er faldet til ro igen.

Denne udfordring stod Specialinstitutionen Skodsborg overfor. Vi har derfor i samarbejde med personale og leder været med til at indrette deres rum, hvor de unge kan søge hen når de er overstimuleret. Nogle af de krav personalet ønsket, var at rumme skulle afhjælpe den affekt og overstimulering de unge stod overfor, men at rummet stadig kunne skabe en rolig atmosfære.

 

Dette krævet et rum uden for mange møbler. Valget blev der for en Flex rocking lounger, Flex Beanbag og et portobello bord i blå nuancer.  Særligt farvevalget blå, kan være med til at bidrage til en roligere atmosfære, da vi ofte finder den afdæmpet, rolig og neutral. Tak fordi vi måtte være med til at indrette for jer, det sætter vi stor pris på.

Du kan læse mere om produkterne her:
https://arkisafe.dk/product/teal-flex-rocking-lounger/

https://arkisafe.dk/product/teal-flex-skummoebler-og-saekkestole/

https://arkisafe.dk/product/teal-portobello-extreme-coffee-table-circular/